Tervetuloa partioon – Syyskausi alkaa suurella iltanuotiolla

    Alastaron Jyväset aloittaa uuden partiosyksyn suurella iltanuotiolla Paralassa (Paratusojantie 150, Alastaro) tiistaina 22.8. klo 18–19. Iltanuotiolle ovat tervetulleita sekä uudet että vanhat partiolaiset perheineen. Tule tutustumaan partioharrastukseen ja aloittamaan syyskausi yhdessä partioystävien kanssa. Ota oma muki mukaan.

    Tänä syksynä meillä kokoontuvat seuraavat ryhmät:

    Perhepartiolaisissa alle kouluikäiset harrastavat yhdessä oman aikuisen kanssa. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 10–12. Lisätiedot: Emilia Kivelä (emilia.a.kivela@gmail.com).

    7-10-vuotiaat sudenpennut ja seikkailijat. Kokoontumiset pääsääntöisesti joka toinen tiistai klo 18–19.30. Lisätiedot: Iina Tervolin (iina.tervolin@gmail.com) ja Kiti Salonen (salonen.kiti@gmail.com).

    Yli 10-vuotiaat seikkailijat ja tarpojat. Kokoontumiset perjantaisin klo 18.30–20. Lisätiedot: Salla Tossavainen (salla.tossavainen@partio.fi) ja Kaisa Ojaniittu (kaisa.ojaniittu@gmail.com).

    Partio on antoisa harrastus myös aikuisille! Jos kiinnostus heräsi, lisätietoja saat lippukunnanjohtaja Salla Tossavaiselta (salla.tossavainen@partio.fi, 0445459531).